bowlen kust

Bowling kust


Ideaal voor een avondje plezier, een teambuilding, of voor een verjaardags- of vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een unieke en leuke manier om quality time door te brengen aan de kust? Zoek niet verder! Onze bowlingbaan aan de kust biedt de perfecte mix van plezier en entertainment voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een geweldige avond uit met vrienden, een onvergetelijke teambuildingactiviteit, een origineel verjaardagsfeest of een leuk vrijgezellenfeest. Bowlen aan de kust is een plezier voor jong en oud.

Bowlen is toegankelijk voor iedereen


Bowlen is al jaren een van de populairste recreatieve activiteiten, en met een goede reden. Het is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en het biedt een geweldige manier om te ontspannen, plezier te hebben en sociale contacten te leggen. Onze bowling aan de kust is uitgerust met ultramoderne banen en biedt een levendige, gezellige sfeer voor een onvergetelijke avond uit. Check zeker eens onze Facebook pagina om enkele sfeerfoto's te bekijken.

bowlen kust
bowlen kust

Team Building


Op zoek naar een teambuildingactiviteit?

Op zoek naar een teambuildingactiviteit die je team dichter bij elkaar brengt? Onze bowling aan de kust is de perfecte keuze! Samenwerking en communicatie zijn essentieel om alle 10 de pins omver te gooien en punten te scoren. Het is een leuke manier om de teamgeest te versterken, terwijl je ook geniet van wat competitie. Onze bowlingbaan biedt speciale arrangementen voor bedrijven en teams om de ervaring compleet te maken. Bel ons op voor meer info via +32 (0)477 52 53 22.

Leuke vrijgezellen feesten


Ben je op zoek naar een origineel en leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Onze kust bowling biedt de ideale setting voor een onvergetelijke dag of avond. Bowlen is een geweldige manier om samen plezier te hebben en herinneringen te creëren voordat de bruid of bruidegom in het huwelijksbootje stapt.

bowlen kust
Welkom bij Sporting Bowling Centrum te Oostende.

Of je nu op zoek bent naar een leuke avond uit, een teambuildingevenement, een verjaardags- of een vrijgezellenfeest, onze kust bowling biedt de perfecte setting voor allerlei speciale gelegenheden. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en ontdek zelf het plezier die op je wacht aan de kust!

Bowling     Café
Bowling kust